Una nova temporada que promet ser molt especial

Després de la pausa estiuenca, el Free Choir ha reprès ja els assajos amb vista a una nova temporada que promet ser molt especial. I no només pels concerts que ja tenim apuntats a l’agenda sinó també perquè l’any que ve, el 2025, el nostre estimat cor farà 10 anys d’existència. Ja estem barrinant idees per celebrar-ho com cal, però abans tenim altres compromisos per atendre! El primer de tots, aquest: 

El Concert de l’Alegria (divendres 4/10, 20.00) serà a l’auditori del Palau Falguera, a Sant Feliu de Llobregat, i a benefici de la Fundació Xamfrà. Fa dos anys ja vam tenir el privilegi de cantar per a aquesta mateixa fundació en aquest indret tan majestuós. En aquella ocasió, però, vam actuar a l’exterior. Com aleshores, ara ho posarem tot de la nostra part perquè el nom del concert tingui tot el sentit del món

El repertori que estem treballant és molt potent, amb algun dels nostres clàssics ineludibles però amb un aire força renovat. Sense anar més lluny, preveiem estrenar fins a 3 temes nous. Les entrades ja estan disponibles des d’aquest enllaç d’Entradium. Si es compren anticipadament, les localitats surten 5 € més barates (15€) que si s’adquireixen el mateix dia del concert. Tant per tant, millor no deixar la feina per a l’últim moment, no trobeu?



Publicado en: Blog