Free Choir

El Free Choir és una associació coral nascuda a principis de setembre del 2015 al barri de Sarrià de Barcelona i que aplega una seixantena de persones apassionades per la música i amb moltes ganes de cantar i passar-s’ho bé cantant. La nostra directora és Vicen Alfonso, que té una llarga trajectòria com a membre de cors molt importants i també en direcció de cors.
 
Aquest nou cor s’organitza com a grup de cant coral centrat en el gospel. Tenim l’ànim de cantar noves cançons que no formen part del repertori més clàssic d’aquest gènere. Així, es pretén desenvolupar un repertori variat, diferent, més nou, que representi un major estímul per als cantants.
 
A nivell associatiu, som un cor que vol fomentar el cant coral com a mitjà de relació entre les persones, per potenciar el seu creixement personal i cultural, per eixamplar la seva mirada cap a la música com a element de cohesió social, de teixit col•laborador entre persones de procedències, caràcters i edats ben diferents. És estimulant veure la varietat intergeneracional del cor, on es barregen persones de vint i pocs anys amb d’altres que gaudeixen de la seva jubilació. Fa goig veure la forma cohesionada com es comporta aquest grup. La coral és, i vol ser, un lloc de trobada inclusiu, on els cantants puguin expressar la seva habilitat musical en un ambient amable.
 
Els membres del Free Choir tenim moltes ganes de fer concerts perquè ens conegueu. Volem orientar-los, però, en la direcció d’accions de beneficència i col·laboració amb entitats socials i culturals, ja que som una associació sense finalitat de lucre.
 
foto de Free Choir.