Marxem de vacances

Arriba el bon temps i l’activitat del Free Choir s’atura. Des de mitjans de juliol i fins al setembre aparquem els assajos i ens dediquem a una altra tasca bàsica i necessària: ens prenem un descans i carreguem bateries perquè més endavant tot soni com ha de sonar.

 

Aquest estiu, a més, sembla que ens caldrà descansar bé perquè la tardor es presenta plena d’activitat, amb fins a cinc possibles concerts entre octubre i desembre. De moment, ja en tenim 2 de confirmats: el divendres, 4 d’octubre a l’auditori de Sant Just Desvern a benefici de la Fundació Xamfrà; i el dijous, 21 de novembre, en col·laboració amb Rotary Sarrià a l’església de Sant Vicenç de Sarrià amb la inestimable participació del vocalista nord-americà Gwen Thomas.  

Com que som previsors, aquesta arrencada de temporada tan exigent l’afrontarem ben preparats: a la primavera vam plantar llavors en forma de nous temes que estrenarem en aquests pròxims concerts. Al capdavall, es tracta d’anar renovant el repertori i anar combinant novetats amb els nostres «clàssics» perquè ningú no es cansi de venir-nos a escoltar ni a veure: les novetats són un gòspel modern ben mogut, un altre de molt espiritual i també una peça d’un musical que va ser premiat a Broadway

Molt bones vacances a tothom i si sou a la platja, a la muntanya o a la piscina i us topeu amb algú que va cantussejant per la vida, no us estranyi que sigui un membre del Free. És un costum que ens delata i no hi podem fer res: ens cantem a sobre!