Vetllada rodona al Cercle de Gràcia

Feia temps que no participàvem en una trobada amb altres cors i, quan ho havíem fet, era amb “col·legues” del món del gòspel. Per això va ser tan especial per a nosaltres participar en el Dissabte Coral” organitzat pel Cercle de Gràcia, convidats pel cor Cantabile, amb dues altres formacions al cartell. 

Entre tots quatre cors vam oferir diversos estils i maneres d’interpretar i estimar el cant coral, i aquest va ser precisament el valor afegit de la trobada. Per no parlar de la gran qualitat dels participants: la delicadesa de Cantabile -difícil no emocionar-se amb la seva versió de «La gent que estimo»-, la precisió i elegància d’A Tempo, els encarregats d’aportar el toc més clàssic, i l’eclecticisme de Kantikune, capaços de cantar-nos en hongarès o en maori amb la naturalitat de qui demana un tallat. Tot plegat, en un escenari de tanta solera com el teatre del Cercle.

Nosaltres vam posar el nostre granet de sorra amb peces del nostre repertori més recent -a més de l’inevitable Oh happy day, interpretat com a colofó de la nostra actuació conjuntament amb Cantabile-. Per nombre de cantaires i proposta musical, vam ser els encarregats de dinamitzar la vetllada.

En definitiva, va ser tot un privilegi poder ser partícips d’una iniciativa que el Cercle de Gràcia organitza des de fa ja un grapat d’anys. I que en siguin molts més!