Una nit inoblidable

Al Free Choir portem ja un bon grapat de concerts a l’esquena, però el de dijous passat no l’oblidarem fàcilment. Cada actuació és única i especial, però no passa cada dia que puguis compartir escenari amb una cantant de la magnitud de Monica Green.

I no ens referim només a la seva qualitat artística -que va demostrar amb escreix- sinó també a la seva dimensió humana. Va ser tot un regal per a nosaltres i, pel que vam poder constatar, també per als assistents, que van omplir la sala Luz de Gas (Sold Out amb més de 600 entrades venudes!) i van disfrutar d’allò més. La nit va ser rodona, immillorable.

Amb l’afegitó que aquesta nit màgica serveix per donar més recursos a dues organitzacions que fan una feina impagable: la Fundació Kalida, que treballa per millorar la qualitat de vida als afectats pel càncer, i la Fundació Forum, centrada en la prevenció i el tractament de les addiccions. 

Per als que no hi vau poder ser – i per als que tingueu ganes de repetir- tenim programats dos concerts més els pròxims dies, dels quals ja us vam donar força detalls en un post anterior. El més immediat, aquest dijous, 16 de novembre, a l’església de Sant Vicenç de Sarrià. Hi haurà força canvis al repertori respecte al concert de l’altre dia. Podeu comprar les entrades de forma anticipada aquí.

La setmana següent, el dimecres 22 de novembre, farem també un concert a l’escola Oak House School de Barcelona. Això no s’atura. Aprofiteu-ho per venir-nos a veure i passar una bona estona!