Anem a Banyeres del Penedès

Les vacances s’han acabat i el Free Choir comença amb molta energia. Després de les vacances d’estiu hem anat a fer un stage d’un cap de setmana. Ha estat una manera divertida de compartir dos dies amb tots els membres del cor, són com unes petites colònies per a adults! Segur que ho repetirem cada any, l’experiència ha estat fantàstica!

Vam aprofitar l’stage per fer un taller de música. Vam tenir la gran sort que l’Anna Mateo, cantant de musicals, ens fes una master class de col·locació de veu i de cantar i interpretar amb sentiment. Voleu veure com practicàvem?

img_0472
 

A la tarda vam estar assajant les cançons que més tard interpretaríem a La Societat Nova de Banyeres del Penedès, un petit teatre que acull diferents esdeveniments del poble. Aquest cop estrenàvem bateria! El Jordi, amic de la nostra pianista Iris, va venir a donar-nos el ritme!

Així que, un cop a Banyeres, i després de fer les proves de so, ja estàvem preparats per sortir a l’escenari i cantar amb sentiment, tal com ens havia ensenyat l’Anna Mateo. Segurament la classe del matí va ser molt efectiva, perquè el públic es va animar de seguida i van passar més estona drets que asseguts!

img_0578 img_0580
Concert Banyeres Concert Banyeres

img_0645

La vetllada va acabar amb el marxós “Victory is mine”. Moltes gràcies, gent de Banyeres, per fer-nos gaudir d’una nit tan màgica! Com diria el Quim Masferrer en El Foraster: gent de Banyeres, sou molt bona gent!

I per qui sigui més curiós, us deixem un petit recull del concert. Esperem que us agradi!