Concert de celebració del 10è aniversari de Casa Orlandai

Dissabte 22 d’abril, vam participar en els actes de celebració del desè aniversari de la inauguració de la Casa Orlandai com a centre públic gestionat per l’ACCO (Associació Cultural Casa Orlandai), una associació de veïns i veïnes de Sarrià. 

L’any 2003 l’escola Orlandai va abandonar l’edifici i un grup de sarrianencs i sarrianenques van iniciar el projecte de trobar un nou ús a l’antic edifici de l’escola. El 2007 es va crear l’ACCO i des d’aleshores que la Casa Orlandai ha sigut un lloc on s’ha promogut la cultura, l’art i la transformació social del barri de Sarrià i de la ciutat de Barcelona.

 

Van ser tres dies de festa continuada i emocions i nosaltres hi vam participar, ja que és el lloc on assagem cada dimarts, amb un concert ple d’energia i bones vibracions també per part del públic. El concert va durar prop d’una hora i vam cantar alguns dels temes del nostre repertori. El moment més màgic va ser al final quan vam cantar «Oh, Happy Day» amb molts nens i nenes a l’escenari i la nostra estimada Andrea, que és la nostra fan número u.

Per molts anys més, Casa Orlandai! 

 Publicado en: Blog