Concert en benefici de l’Associació Centre Pedralbes al Col·legi Montserrat

Dijous 11 de maig de 2017 va ser un gran dia per al Free Choir. El que més ens agrada és col·laborar en causes benèfiques i en aquesta ocasió ho vam poder fer. Un grup de fantàstics alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Montserrat van organitzar un concert per recollir fons en benefici de l’aula multisensorial de l’Associació Centre Pedralbes, que vetlla per les necessitats de les persones amb discapacitats intel·lectuals. Ens van demanar la nostra col·laboració i hi vam accedir encantats de poder aportar-hi el nostre gra de sorra. 

Durant l’hora i mitja que va durar el concert els membres del cor vam viure moments màgics. Vam notar com la nostra energia arribava al públic i aquest ens la retornava multiplicada per cent.

 Un públic totalment entregat en fusió amb les nostres cançons, participant-hi ballant i cantant. Fins i tot en algun moment vam veure com s’encenien algunes llumetes de mòbil per acompanyar alguna de les cançons més emotives.

I al final, com va sent habitual, vam cantar el nostre particular «Oh, Happy Day» participatiu. 

Moltes gràcies al Col·legi Montserrat i a l’Associació Centre Pedralbes per deixar-nos participar en aquesta magnífica experiència! En retrobarem molt aviat!Publicado en: Blog