Stage del Free Choir a Tiana

Per segon any, el Free Choir ha fet el seu stage habitual de principi de curs. Dos dies i una nit plens d’emocions compartides, moments de relax i d’altres de més intensos, centrats en el bon gospel, la música que uneix i enforteix els ànims i, sobretot, en l’amistat i l’afecte.

Aquesta vegada ens hem allotjat a la casa de La Conreria, de Tiana, en plena natura tot i que està ben a prop de Barcelona. El lloc perfecte per desconnectar i estar junts.

L’stage va començar dissabte 21 d’octubre al matí amb un taller de veu i expressió impartit per Jordi Homs, un gran tenor i professional que ens va fer ser conscients del poder de la nostra veu per transmetre emocions i arribar amb més profunditat a nosaltres mateixos i a tots els qui ens escolten.

Després de dinar, una estona de bona relaxació amb l’ajuda de la nostra gran companya Carolina i assaig general per al concert del vespre. I al vespre, tots cap a Montgat, a l’auditori Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc d’aquesta població. Va ser un concert màgic, amb un públic entregat i entusiasta, entre el qual vam comptar amb la presència de l’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, que va publicar un post al Facebook amb la nostra versió de l’Hallelujah, de Leonard Cohen.

Un cop finalitzat el concert, amb les emocions encara a flor de pell, una estona per xerrar, jugar i relaxar-nos a la casa abans d’anar a dormir.

I l’endemà, festa grossa per celebrar els dos anys del Free Choir! Tots cap a Sant Fost de Campsentelles, a casa dels nostres estimats Josep M. i Maria Alemany, per compartir un bon dinar i molta música i bon humor per celebrar aquest segon aniversari que ens fa tanta il·lusió.Publicado en: Blog