3 concerts en 2 setmanes

Els concerts són una mica com la pluja. A vegades no n’hi ha i els trobes a faltar i després venen tots de cop i t’han d’agafar ben preparat. Això mateix és el que ens passa al Free, que estem comptant els dies per començar aquest repte: oferirem 3 concerts en poc menys de dues setmanes
El primer de tots serà dijous 9 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona, juntament amb la incomparable Monica Green. Un concert del qual ja vam donar detalls en un post anterior. Ens fa moltíssima il·lusió, però ens haurem de recuperar de pressa de les emocions perquè en venen dos més al darrere.
5è concert de gòspel solidari a Sarrià

Una setmana justa després, el dijous 16 de novembre, farem una actuació que ja s’ha convertit en tradició. El Rotary Club de Barcelona Sarrià ens fa confiança un any més -i ja en són cinc- i de la seva mà actuarem a la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià. El concert serà a benefici, en aquesta ocasió, de la Fundació Estimia que ofereix serveis per a persones amb discapacitat, en concret pel programa d’integració a través del gòspel. El concert començarà a les 20.30. Les entrades són a 10 euros i es poden comprar anticipadament o a la taquilla, el mateix dia, i també anticipadament en aquest enllaç. Serà una bona oportunitat per escoltar per primera vegada les cançons noves que hem estat treballant en temps de «sequera».

Tornem a l’Oak House School

I gairebé sense treva ens ha aparegut una altra actuació en un entorn també conegut per a nosaltres, tot i que no tant com Sant Vicenç. Dimecres 22 de novembre tancarem aquesta sèrie de tres actuacions seguides amb un nou concert a l’Oak House School de Barcelona. Allà hi vam actuar el passat mes de maig amb tan bona acollida que ens han tornat a convidar per ser partícips d’una nova iniciativa solidària. Us oferirem més detalls a mesura que els anem coneixent.

Novembre, amb l’entrada del fred de debò -veurem què passa enguany- sempre ha tingut fama de ser un mes força apagat. No serà aquesta vegada, almenys per a nosaltres i per a tots els que vingueu a passar-ho bé amb nosaltres.