Per un any tan bo com el precedent

Comença un nou any, una nova pàgina per escriure i traçar nous propòsits. I al Free Choir, el nostre objectiu és continuar creixent com a grup per oferir una millor experiència a qui ens vingui a veure, a més de consolidar i augmentar si és possible la nostra audiència per servir millor a les causes benèfiques a les quals donem suport. I com es fa això? Doncs mirant de fer-ho millor individualment i col·lectiva, cadascú en la seva parcel·la, sabent que és indispensable que ens movem tots en la mateixa direcció.

El 2023 que deixem enrere és una bona base per agafar impuls. Per a nosaltres, ha estat un any intens marcat pel retorn a la Casa Orlandai, allà on va néixer el cor fa gairebé 9 anys.

Hem fet 5 concerts benèfics-tècnicament són 6 però el de Nadal del 2022 el vam acabar fent finalment al gener del 23- i hem recaptat fins a 22.000 euros per a diferents causes: Associació Shamrock Nepal, Fundació Small, Fundació Kalida, Fundació Forum, Fundació Estímia i Pa de Sant Antoni. Estem molt orgullosos d’haver pogut aportar el nostre granet de sorra en la tasca que tots ells fan per ajudar qui més ho necessita.   

Hem estrenat 4 temes nous, alguns d’una gran complexitat tal que no hauríem estat capaços de tirar endavant uns anys enrere. I això és perquè assaig rere assaig, gairebé sense adonar-nos-en, anem consolidant el que aprenem i anem elevant el nivell cor. I tot això incorporant nous cantaires al grup perquè la flama sempre estigui encesa i es vagi renovant sense que el nostre compromís no canviï. 

Per tot això, treballarem perquè el 2024 sigui almenys tan bo com el 2023