Ara ve Nadal, però abans ve el concert

Després d’un novembre força mogut, al Free Choir ens preparem ja per al concert de Nadal amb el qual tancarem l’any. Serà aquest divendres, 22 de desembre, a partir de les 20.45, al santuari de Sant Antoni de Pàdua de Barcelona. El concert és a benefici del Pa de Sant Antoni, una institució benèfica que fa gairebé 130 anys que treballa al barri de Sant Gervasi ajudant als més desvalguts.

El concert serà amb entrada lliure però un cop allà us demanarem un donatiu.

L’organització ha habilitat també una fila zero (per Bizum; needü 03027; per transferència: ES73 2100 3025 9122 0070 2453) per si no podeu venir al concert i voleu contribuir igualment, o per si voleu ajudar una mica més a la causa.

Per a nosaltres serà un plaer participar per sisena vegada a un concert que ja és entranyable perquè està imbuït de l’esperit nadalenc, però que no es limita a això. Hi haurà nadales i picarols, sí, però també hi haurà gòspel pur, ritme i melodies que toquen el cor. Hi haurà una pluja tropical i una coreografia col·lectiva. I un parell d’estrenes que se’ns han anat quedant al tinter i que ja tenim ganes de mostrar-vos. En definitiva, un menú ben equilibrat per fer-vos gaudir i, si ho voleu, perquè saludeu l’arribada de les Festes cantant i ballant amb nosaltres.