Triple repte aconseguit (i un visitant no desitjat)

Ja vam informar en un post anterior que aquest novembre se’ns presentaven 3 concerts en dues setmanes, un repte que ens feia il·lusió i també, perquè no dir-ho, una mica de respecte. No ens havíem trobat mai amb una agenda de concerts tan atapeïda, tot i que l’hivern del 2019, abans de la irrupció de la covid-19, també va ser força mogut. 

En certa manera tornàvem, doncs, al volum d’activitat de quatre anys enrere, com si l’epidèmia no hagués existit. Per desgràcia, aviat vam poder comprovar que el virus encara és ben present. Ho vam constatar arran del primer dels tres concerts que vam fer, amb Monica Green al Luz de Gas. En aquell èxit de convocatòria espaterrant i en aquell ambient màgic s’hi va voler colar el virus, que es va acarnissar en el nostre cor: una quinzena llarga de cantaires va notar els símptomes en els dies posteriors i no van poder ser al segon concert, per sentir-se indisposats i/o per no provocar un nou brot entre els companys sans. 

UN «FORMAT ÍNTIM» UNA MICA PARTICULAR

De tal manera que el recital de Sant Vicenç de Sarrià amb el Rotary Club del 16 de novembre el vam fer amb un «format íntim» que, afortunadament, per un cor de la dimensió del nostre significa més d’una trentena de cantaires. Suficients per portar el vaixell a bon port.  En els dies i hores previs els whatsapps treien fum per mirar de valorar l’abast exacte del contagi i la Vicen, la nostra directora, va haver de refer el repertori per ajustar-lo als cantaires que sí que hi van poder ser. El resultat final va ser un èxit: els presents van fer un esforç extra per fer oblidar els absents i la resposta del públic ens va fer veure que ens n’havíem sortit amb bona nota.

CALIU PRENADALENC

Encara quedava el tercer concert de la sèrie, a l’Oak House School, el 22 de novembre. Per bé que s’havien recuperat efectius, ni els que venien d’estar malalts ni tampoc els que portaven dos concerts seguits estaven al 100%. Això sí, la il·lusió estava intacta i potser per aquest motiu vam poder oferir un concert amb molt de caliu -caliu prenadalenc-. Possiblement no va ser la nostra actuació més acurada, però vam fer disfrutar i ballar un públic amb moltes ganes de passar-s’ho bé. 

Ara toca agafar aire per preparar com cal l’últim concert de l’any, el que farem a la parròquia de Sant Antoni de Pàdua de Barcelona el divendres, 22 de desembre, a benefici del Pa de Sant Antoni. Com és habitual, allà també hi haurà temàtica nadalenca. Però no només: també presentarem alguna de les estrenes que per culpa de la covid-19 no hem pogut acabar de posar en òrbita. Són dos bons motius per venir-nos a veure en una cita que ja és tradició. Tan bon punt es puguin adquirir entrades us ho farem saber.